skip to Main Content
051-696-303 info@primus-vadbe.si

Krompirjeve počitnice 2021 (spremenjen urnik)

SPREMENJEN URNIK V ČASU OD 25. 10. DO VKLJUČNO 1. 11. 2021 - Živjo! :) Vsi udeleženci naših vadb / treningov ste že prejšnji teden prejeli e-mail obvestilo o drugačnem urniku v času počitnic. Ste se že vpisali na seznam prisotnosti za ta teden? (dejmo, dejmo) :))
Preberi več

Izkoristite BON21 v PRIMUSU

Dobra novička! :) Tudi v PRIMUSU lahko (do konca leta 2021) izkoristite letošnji BON21 (ne pa tudi lanske turistične bone) v celotnem ali delnem znesku za vse naše storitve v ponudbi. Preglejte kako ...
Preberi več

Odprta sezona 2021-2022 :)

S 6. septembrom začnemo vadbe / treninge v novi sezoni! Poletni del smo izjemno zaključili, trenirali in jogirali smo za svojo dušo, za zdrav duh v zdravem telesu, za družbo! V obzir smo vzeli priporočene ukrepe, trenirali v manjših skupinah, razkuževali, prezračevali ... in uživali!
Preberi več

Darilni boni 2020/2021

Čeprav so darilni boni dokaj klišejski, so vseeno lahko čisto fino darilo. :) Za prijatelje, znance, družinske člane, ki jim želite, da se v novem letu fino razmigajo, sprostijo ali okrepijo z nami!
Preberi več

Zaprtje dvoran —> Primus online #2 :)

Od 16. 10. 2020 smo se vsi vadbeni centri v rdečih slovenskih regijah ponovno ZAČASNO zaprli. Tako se vse naše vadbe v dvoranah ponovno selijo na splet oz. družabna omrežja. Veseli bomo, če se nam boste pridružili in tako podprli naše delovanje. Napovedujemo: PRIMUS ONLINE - 2. val :)
Preberi več
Back To Top