skip to Main Content

Začenja se nova sezona 23/24 (nov urnik & prijave)

Juhej, nov urnik za sezono 23/24 je tu! :) Glede na preteklo sezono je nekaj mini sprememb: petkov pilates je sedaj ob ponedeljkih, ponedeljkove treninge ima Sanja namesto Mance, sredine treninge ima Manca namesto Sanje, sredina Zumba je ob 20h, trening pa ob 19h (prej ravno obratno). Preglejte urnike in cenike za 3 lokacije in se prijavite! Se vidimo!
Preberi več

BREZPLAČNO: Primus poletni videi za vaše dobro počutje

Poletje je tu in PRIMUS ekipca vam želi, da bi tudi v najbolj vročem delu leta ostali aktivni, fit, razgibani, sproščeni ... Zato vam namenjamo nekaj videev, s katerimi lahko kadarkoli v dnevu naredite nekaj dobrega zase. Izziv: posnemite se, kako delate zraven (foto ali video, kjer se vidi kako delate in katero vadbo izvajate) in v Primusu vam bomo dali eno manjše praktično darilce.
Preberi več

Poletni urnik 2023

Z veseljem vas obveščamo, da bomo med poletjem v Primusu ostali aktivni :) Poletni urniki so znani. Več ali manj bodo na sporedu funkcionalni treningi, ki čez poletje zagotavljajo ohranjanje kondicije in moči, nekaj plesnih Zumba treningov, Joga pa se vrača avgusta v BTC. Ostale vadbe se pričnejo spet s septembrom (če pa bodo spremembe, jih bomo objavili). URNIK in CENIK si oglejte na podstrani "POLETJE 2023" >>
Preberi več
Primus velikonočni urnik 2023

Urnik v času velikonočnih praznikov 2023

Vadbe JOGE, PILATESA, JOGALATESA, IST TRENINGI ter PRIVAT in SEMI-PRIVAT vadbe v času velikonočnih praznikov (9. in 10. april 2023) odpadejo. Do 8. aprila in od 11. aprila 2023 dalje pa vse do prvomajskih praznikih vadbe potekajo po ustaljenem urniku. Udeleženci naših vadb / treningov prejmete obvestilo še po e-pošti.
Preberi več

*NOVO* KINEZIOLOŠKE OBRAVNAVE

V našem vadbenem centru PRIMUS je čas za novo poglavje. Uvajamo kineziološke obravnave za vse tiste, ki potrebujejo najbolj individualen pristop pri gibanju z namenom odprave določene težave, bolečine, v primerih pred ali po operacijah, pri določenih bolezenskih stanjih.
Preberi več

Počitniški urnik OKT/NOV 2022

Zaradi prihajajočih okt/nov. praznikov, je urnik naših vadb drugačen (večino vadb/treningov v tem obdobju ni).  V navedeni preglednici SI TOČNO poglejte za vaše vadbe, kdaj so in kdaj jih ni. In uživajte čez praznike! :)
Preberi več

Darilni boni

Čeprav so darilni boni dokaj klišejski, so vseeno lahko čisto fino darilo. :) Za prijatelje, znance, družinske člane, ki jim želite, da se fino razmigajo, sprostijo ali okrepijo z nami!
Preberi več
Back To Top