skip to Main Content

*NOVO* KINEZIOLOŠKE OBRAVNAVE

V našem vadbenem centru PRIMUS je čas za novo poglavje. Uvajamo kineziološke obravnave za vse tiste, ki potrebujejo najbolj individualen pristop pri gibanju z namenom odprave določene težave, bolečine, v primerih pred ali po operacijah, pri določenih bolezenskih stanjih.
Preberi več

Počitniški urnik OKT/NOV 2022

Zaradi prihajajočih okt/nov. praznikov, je urnik naših vadb drugačen (večino vadb/treningov v tem obdobju ni).  V navedeni preglednici SI TOČNO poglejte za vaše vadbe, kdaj so in kdaj jih ni. In uživajte čez praznike! :)
Preberi več

Darilni boni

Čeprav so darilni boni dokaj klišejski, so vseeno lahko čisto fino darilo. :) Za prijatelje, znance, družinske člane, ki jim želite, da se fino razmigajo, sprostijo ali okrepijo z nami!
Preberi več

Krompirjeve počitnice 2021 (spremenjen urnik)

SPREMENJEN URNIK V ČASU OD 25. 10. DO VKLJUČNO 1. 11. 2021 - Živjo! :) Vsi udeleženci naših vadb / treningov ste že prejšnji teden prejeli e-mail obvestilo o drugačnem urniku v času počitnic. Ste se že vpisali na seznam prisotnosti za ta teden? (dejmo, dejmo) :))
Preberi več

Izkoristite BON21 v PRIMUSU

Dobra novička! :) Tudi v PRIMUSU lahko (do konca leta 2021) izkoristite letošnji BON21 (ne pa tudi lanske turistične bone) v celotnem ali delnem znesku za vse naše storitve v ponudbi. Preglejte kako ...
Preberi več

Odprta sezona 2021-2022 :)

S 6. septembrom začnemo vadbe / treninge v novi sezoni! Poletni del smo izjemno zaključili, trenirali in jogirali smo za svojo dušo, za zdrav duh v zdravem telesu, za družbo! V obzir smo vzeli priporočene ukrepe, trenirali v manjših skupinah, razkuževali, prezračevali ... in uživali!
Preberi več
Back To Top