skip to Main Content
051-696-303 info@primus-vadbe.si

Primus ponovno odpira svoja vrata – 25. maj 2020

Nadaljevanje sezone bo potekalo po poletnem urniku od 25. maja do 30. avgusta 2020. Na tem mestu nebi preveč politiziral o najbolj nenavadnih preteklih dveh epidemičnih mesecih, a sem vas vseeno, kot g. Pahor Madžare, na kratko nagovoril v tem videu ;) V nekaj dneh pripravimo poletni urnik in poletni cenik ter vas povabimo k prijavi za poletne vadbe 2020.
Preberi več

Sklenjeno enomesečno obdobje brezplačnih vadb!

Če vam je bilo 1-mesečno obdobje brezplačnih online všeč, ste vabljeni da še naprej brezplačno spremljate in izvajate vadbe, ki jih 2-3 tedensko objavljamo na naši spletni strani >> in plačilo 69,00€ za nadaljevanje vadb v živo od 13. 4. do 31. 5. 2020. => Na sporedu 5x tedensko = 7 tednov = na voljo 35 vadb v živo (+ še kakšna izven urnika)
Preberi več

Tako daleč in hkrati tako blizu

Kaj pa sedaj? Ker vse kaže na to, da do konca maja ne bo vadb v dvoranah, svoje "poslovanje" zaenkrat v celoti selimo na širni internet: še naprej snemamo in objavljamo videe za vašo vadbo od doma (na voljo brezplačno za vse), izvajamo vadbe tudi v živo preko Facebooka in aplikacije Zoom (nekaj je brezplačno, nekaj plačljivo) (HIIT, Joga, Pilates in Jogalates). PRIDRUŽITE SE NAM :)
Preberi več

Veliko sedite? Vzemite si čas za te vaje…

Zelo smo bili veseli, ko ste nam po e-mailih, FB in drugje dajali želje oz. predloge za kakšen video ali vaje za tiste, ki v tem času veliko sedite oz. ste pod večjim stresom (delo od doma, otroci ...). Zato vam priporočamo: A) RAZTEZNE VAJE in B) 20-minutno jogo z Natašo za odpravo nevšečnosti dolgega sedenja!
Preberi več

Kako ohraniti pozitivno razmišljanje v času koronavirusa?

Ni lahko. Najlažje bi se bilo prepustiti toku in jamrati od jutra do večera. Razlogov je dovolj. Če ne drugega je tukaj gospodarska škoda, ki bo prizadela skoraj vsakega ponudnika storitev. Ne samo, da bi ljudje LAHKO na to gledali tudi pozitivno, menim, da MORAMO ostati optimisti in pogledati še svetle plati te zagamane situacije. Kaj dobrega v tej situaciji vidimo mi:
Preberi več
Back To Top