Skip to content

Izvajamo:

Za začetek sodelovanja vas vabimo, da se oglasite pri nas v vadbenem centru PRIMUS z namenom, da se spoznamo in da nam predstavite vaše želje ter nevšečnosti, s katerimi se najbolj soočate na delovnem mestu. Npr: bolečine v vratu, ramenih, ledveni ali križni del, ipd.

Izvajalca Primož Kastelic in Nuša Gašper se lahko oglasiva tudi pri vas na spoznavnem sestanku, si ogledava delovne procese in za nadaljevanje pripraviva ponudbo, material za uvodni seminar ali načrt za redne tedenske vadbe za vaše zaposlene (v vašem podjetju, pri nas v vadbenem centru, online, ipd.).

Pišite nama na info@primus-vadbe.si, pokličite na 051-696-303 ali Izpolnite spletni obrazec  >>

Veseliva se sodelovanja!

Seminar je prilagojen načinu dela vaših zaposlenih. Glede na vaš način dela izvedemo nabor vaj, ki obravnavajo specifične težave oz. gibe (sedeče delo npr. za računalnikom, stoječe delo, ipd.).

Osredotočamo se na pravilno telesno držo ter izvajamo osnovne korekcijske vaje. Posebej se posvetimo težavam ponavljajočih se gibov ter razložimo, kako telo razbremeniti. Poudarjamo pomen omilitev težav, vključno z bolečinami, ter kako pomembno je, da primerno gibanje postane del vsakodnevne rutine.

Cilj seminarja je spodbuditi vse zaposlene, da ozavestijo svoje gibalne navade. Z našo pomočjo na nadaljnjih rednih srečanjih udeleženci korenito spremenijo svoje gibalne nepravilnosti in živijo bolj vitalno – tudi na delovnem mestu.

 • Trajanje: 2-3 ure.
 • Tip seminarja: teoretično-praktičen (40-60%)
 • Cena: 360,00€ + ddv

Program, potek in dolžina seminarja se lahko spremenijo glede na specifike načina dela in želja udeležencev. Cena ostane nespremenjena do 3 ur. 😊

Pišite na info@primus-vadbe.si, pokličite na 051-696-303 ali Izpolnite spletni obrazec  >>

Predstavljamo vadbo za zaposlene podjetja, ki smo jo zasnovali z mislijo na vaše dobro počutje. Zavedamo se, kako pomembno je skrbeti za zdravje svojih zaposlenih, zato smo pripravili poseben program rednih vadb, ki potekajo kar v vašem podjetju.

PREDNOSTI: vaš prihranek na času (ni vožnje do vadbenega centra in je s tem tudi bolj ekološko), večja prilagodljivost s termini.

Sodobni način dela na delovnem mestu, kjer prevladuje dolgotrajno sedenje, lahko povzroči številne težave, kot so bolečine v hrbtu, vratu in ramenih ter slaba telesna kondicija. Naša vadba je osredotočena na odpravljanje teh težav ter omilitev škodljivih učinkov sedečega načina življenja.

Strokovno vodene vadbe vam omogočajo izboljšanje telesne kondicije, krepitve mišic in sproščanje napetosti. S tem prispevate k dvigu ravni energije in koncentracije ter pozitivno vplivate na vaše počutje in produktivnost na delovnem mestu.

Poleg izboljšanja telesnega zdravja se z redno vadbo zmanjšujejo odsotnosti z dela zaradi zdravstvenih težav. Investicija v vadbo za zaposlene je torej ključna za ustvarjanje boljšega delovnega okolja in povečanje zadovoljstva ter motivacije zaposlenih.

Ne odlašajte! Skupaj ustvarimo program prilagojen potrebam vašega podjetja, ki bo poskrbel za zdravje in dobro počutje vaših zaposlenih. Za boljše delovno okolje in kakovostnejše življenje.

Št. hkratnih vadečih: optimalno med 6 in 10, najmanj 3, največ 12 oseb. Cena je enaka ne glede na št. udeležencev.

Osnovne pripomočke (vadbene blazine) priskrbite sami, ostale vadbene pripomočke prinesemo mi.

Izpolnite obrazec in prejmite našo ponudbo >>

V kolikor v svojem podjetju nimate ustreznega prostora za izvedbo vadb, lahko zaposleni kot ekipa vadijo tudi v našem vadbenem centru v fiksnih terminih. Najbolj popularni so jutranji ali zgodnje dopoldanski, opoldanski in zgodnje popoldanski.

PREDNOSTI: popolnoma opremljena dvorana za najbolj zahtevne pristope.
SLABOSTI
: potrata na času z vožnjo do vadbenega centra + tudi manj ekološko, manjša prilagodljivost s termini.

Št. hkratnih vadečih: optimalno med 5 in 8, minimalno 4, največ 10.

Kar nekaj ljudi (predvsem na vodilnih položajih) se odloča za osebno trenerstvo z našimi trenerji bodisi v našem vadbenem centru PRIMUS bodisi na lokaciji podjetja, nekaj posameznikov si je izbralo tudi online način (npr. preko ZOOMa).

Namen je, da se naslovi specifične težave, s katerimi se osebno soočajo in niso primerne za delo v skupini.

Običajno se za tovrstno obliko odločajo v primerih:

 • da imajo čas le ob točno določenih urah (npr. zgodaj zjutraj ali v času kosila),
 • da imajo posebne želje ali zdr. težave (poškodbe, bolezni, debelost …),
 • da si želijo 100% pozornost samo zase,
 • in podobno.

Za več info pišite na info@primus-vadbe.si, pokličite na 051-696-303 ali Izpolnite spletni obrazec  >>

V zadnjih nekaj letih (po “koroni”) je zelo priljubljena oblika (telo)vadbe na delovnem mestu tudi online način. Tako se lahko udeleženci udejstvujejo vadbe v udobju svojega doma ali iz pisarne.

Pišite nama na info@primus-vadbe.si, pokličite na 051-696-303 ali Izpolnite spletni obrazec  >>

… za odpravo tipičnih težav na različnih delovnih mestih oz za različne tegobe, ki nastajajo kot posledica načina dela.

V pripravi.

Program izvajava:

 • NUŠA GAŠPER, AFP/NCSF osebni trener, STOTT pilates inštruktorica, pilates vaditeljica (FZS), vaditeljica skupinske vadbe (FZS), TRX trener, vaditeljica varne vadbe v času nosečnosti in po njej (SFZZ).
   . 
 • PRIMOŽ KASTELIC, AFP/NCSF osebni trener, učitelj joge in skupinskih vadb, lastnik vadbenega centra Primus, vodi individualne, semi-individualne individualizirane treninge ter vadbe za podjetja, družine in druge zaključene skupine.

Kako do večje produktivnosti, manjšega stresa in izboljšanega zdravja zaposlenih?

S skrbno izbranimi vajami prilagojenimi za vaš poklic.

Zmanjšanje stresa in izboljšanje produktivnosti

Raziskave kažejo, da vadba zmanjšuje stres in izboljšuje produktivnost. Če bodo vaši zaposleni redno vadili, bodo manj utrujeni, bolj osredotočeni in učinkovitejši pri svojem delu.

Povečana energija in zdravje

Redna vadba izboljšuje splošno zdravje in povečuje energijo. Zaposleni, ki se ukvarjajo z vadbo, so bolj zdravi in manj bolni, kar pomeni manj bolniških odsotnosti in večje zadovoljstvo na delovnem mestu.

Krepitev timskih vezi

Skupinska vadba lahko pomaga krepiti timsko delo in izboljšati komunikacijo med zaposlenimi. Če bodo vaši zaposleni vadili skupaj, se bodo bolje spoznali in se med seboj povezali, kar bo izboljšalo delovno okolje.

Prilagojena vadba

Naši programi so prilagojeni vašim potrebam in ciljem. Ponujamo različne oblike vadbe, vključno s kardio treningi, vadbami za moč in raztezanje, ki jih lahko prilagodimo za vaše podjetje in zaposlene.

Strokovno vodenje

Naši trenerji so strokovno usposobljeni in imajo izkušnje v vodenju skupinskih in individualnih treningov. Skupaj z vami bomo oblikovali program, ki bo ustrezal potrebam vašega podjetja in zaposlenih.

ZAUPAJO NAM:

⭐⭐⭐⭐⭐

BREZPLAČNI VIDEI ZA BOLJŠE POČUTJE NA DELOVNEM MESTU

PREKINI SVOJE DELO (1) – 5 minut za boljše počutje na delovnem mestu

V Primusu začenjamo z novim programom, namenjenim zaposlenim v podjetjih oz. tistim poklicem, ki zaradi narave dela povzročijo največ nevšečnosti na telesu. Gre predvsem za preveč sedeča dela (skoraj vsa) in za oblike dela, ki vsebujejo zelo čudne in prisiljene drže ter ponavljajoče se, enolične in telesu nenaravne gibe…

PREKINI SVOJE DELO (2) – 5 minut za boljše počutje na delovnem mestu

Na delovnem mestu preživimo v povprečju 8 ur, skoraj 1 uro pa porabimo za v glavnem sedeči prevoz na delo. Položaji med delom so največkrat prisiljeno sedeče delo (računalnik) z zelo čudnimi položaji zapestij, ramen, vratu in medenice ter s šibkimi in zakrčenimi mišicami. Gibanja v tistih 8 urah praktično ni. Razlogi, da prihaja do bolečin v telesu so: (beri dalje)

PREKINI SVOJE DELO (3) – 5 minut za boljše počutje na delovnem mestu

Vaje lahko ne glede na vrsto poklica izvaja vsak. Vzemite si 5 minut in vaje vključite v svoj vsakdanjik, še najboljše kar neposredno pred ali med delovnim časom. Z vajami si razbremenimo ključne dele telesa, ki pri ponavljajočih gibih ali prekomernem sedenju najbolj trpijo.

PREKINI SVOJE DELO (4) – 5 minut za boljše počutje na delovnem mestu

Preproste, že skoraj smešne vaje za razbremenitev zapestij. Vaje lahko ne glede na vrsto poklica izvaja vsak. Vzemite si 5 minut in vaje vključite v svoj vsakdanjik, še najboljše kar neposredno pred ali med delovnim časom. Z vajami si razbremenimo ključne dele telesa, ki pri ponavljajočih gibih ali prekomernem sedenju najbolj trpijo.

PREKINI SVOJE DELO (5) – 5 minut za boljše počutje na delovnem mestu

Ali dvigujete težke stvari na pravilen način?
Potrebno je imeti pravilno postavitev medenice in hrbtenice, za to pa sta primerni vaji, ki ju najdeš v tem videu. Vaje lahko ne glede na vrsto poklica izvaja vsak. Vzemite si 5 minut in vaje vključite v svoj vsakdanjik, še najboljše kar neposredno pred ali med delovnim časom. Z vajami si razbremenimo ključne dele telesa, ki pri ponavljajočih gibih ali prekomernem sedenju najbolj trpijo.

PREKINI SVOJE DELO (6) – 5 minut za boljše počutje na delovnem mestu

Boli vrat? V vsakem poklicu je težav z vratom čisto preveč. Tudi naši snemalci so se znašli v zagati. Kako si pomagati? Pred in med delom si privošči nekaj razteznih vaj, s katerimi razbremeniš vrat. Primerno tudi za voznike in vse računalničarje!

PREKINI SVOJE DELO (7) – 5 minut za boljše počutje na delovnem mestu

Kako narediti vaje zabavne in motivirati celotno ekipo, da malce potelovadi? TEKMOVANJE! 🙂 Namig: stopnice, košarka (koš za smeti) in baloni 🙂 Poglej video … preprosto in zabavno! Vzemite si 5 minut in vaje vključite v svoj vsakdanjik, še najboljše kar neposredno pred ali med delovnim časom.

TAKOJ prekini svoje delo in naredi te vaje!

Hey, ti, a delaš? 🙂 Potem hitro v roke kakšno plastenko vode ali tenis žogice (lahko tudi masažne žogice, če jih imaš) in naredi vaje, ki jih tako simpatično predstavi naša vaditeljica Nuša Gašper 🙂

Vzemi si čas – 5 minutk – Go with the flow

Pojdi s tokom – vzemi si 5-10 minut, preglej vaje, nato pa jih sproščeno izvajaj, prekini svoj delovnik ali pa si jih privošči za jutranjo budnico ali večerno aktivnost pred spanjem! Nasmešek zagotovljen 🙂

Zagotovo imate mizo 🙂 V 5 minutah opravite te 3 vaje!

Stol in miza sta “sestavni del” skoraj vsakega sedečega poklica, to nam je jasno 🙂 Sedimo in to občutno preveč. A kaj hitro lahko stol in mizo uporabimo kot pripomoček za luštne vaje, ki nam bodo olajšali naše delo oz povzročili, da bomo na delovnem mestu bolj učinkoviti, ker bomo manj mislili na kakšne napetosti ali bolečine. Danes se osredotočimo na 3 preproste vaje, ki jih naredite ob mizi. K izvajanju lahko povabite tudi sodelavce in se zraven še malce nasmejite 🙂

Zvečer ali zjutraj? Ali pa kar med delavnikom? 🙂

Tale bo pa malce bolj meditativna vadba – Mešanica jogijskih, razteznih in krepilnih vaj ob meditativni glasbi. Vzemi si 10 minut – najprej preglej vaje, nato pa jih sproščeno izvajaj! – Prekini svoj delovnik ali pa si jih privošči za jutranjo budnico ali večerno aktivnost pred spanjem! Nasmešek zagotovljen 🙂

Back To Top