Skip to content

Ker je gibanje v Primusu na prvem mestu in ker že ponujamo zelo pestro paleto različnih vadbenih programov, smo zdaj poskrbeli, da ponudimo prostor tudi ŽURU=ZABAVI, a seveda kar se da premišljeno in pod budnim očesom naših vaditeljev. Pridružite se nam na ZUMBI.

 

ZUMBA je dinamičen in zabaven fitnes program, ki se izvaja ob glasbi na vroče latinskoameriške in druge moderne ritme. Vadba je zasnovana po principih intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob in krepitev celega telesa.

Vsaka ura vadbe je prava zabava, ki ob rednem izvajanju daje vidne rezultate. Skozi domišljene koreografije izboljšuje koordinacijo, vzdržljivost, gibljivost in moč. Med vadbo aktiviramo in krepimo vse velike mišične skupine, saj so vaje ciljno usmerjene v krepitev mišic nog, zadnjice, rok in trebuha, predvsem pa najpomembnejše mišice v našem telesu – srca. Kot pri drugih vadbah tudi tu z razteznimi vajami poskrbimo za izboljšanje gibljivosti.

Vadba je sestavljena iz nezapletenih plesnih korakov in krepilnih vaj, ki jim lahko sledi vsak, ne glede na predznanje in telesno pripravljenost. Z njenim rednim izvajanjem postajamo telesno bolj pripravljeni in z usvojenim gibalnim znanjem tudi z vsako uro bolj samozavestni in kreativni. Občutek zabave, ki ga daje vadba, deluje razbremenilno in ugodno vpliva na naše fizično in psihično počutje, druženje ob vadbi pa prispeva tudi k zadovoljevanju naših socialnih potreb. To je vsekakor vadba, ki, kot radi rečemo, napolni naše baterije.

Če si želiš gibanja in uživaš v glasbi ter želiš na zabaven način narediti nekaj dobrega za svoje fizično in psihično počutje, je to prava vadba zate.

Zanima te! 🙂
Pokliči ali piši:

ZUMBA - Ples, zabava, trening!

Lokacija: Primus vadbeni center, Koprska 108c, Ljubljana

ZUMBO vodi MAJA MAMLIĆ, usposobljena strokovna delavka na področju športne rekreacije (OKS-ZŠZ), licencirana inštruktorica programov Zumba fitness (za odrasle) in Zumba Kids/Zumba Kids Junior (za otroke).

V naš vadbeni center je preko norih plesnih ritmov in principov aerobike v kombinaciji z elementi vaj za moč prinesla zabavo in pokanje od energije 🙂

 

Prijave in več info:

Back To Top