skip to Main Content
051-696-303 info@primus-vadbe.si

Za kakovostno izvedbo vadbenih programov skrbi ekipa licenciranih in izkušenih vaditeljev skupinskih vadb, joge, pilatesa ter osebnih in kondicijskih trenerjev ipd :)

Primož Kastelic

AFP/NCSF osebni trener, učitelj joge in skupinskih vadb, lastnik vadbenega centra Primus :) Vodi individualne, semi-individualne individualizirane treninge ter vadbe za podjetja, družine in druge zaključene skupine.

Nataša Kastelic

Učiteljica joge, grafična oblikovalka, Primoževa ženka :) (in oseba, brez katere vadbenega centra ne bi bilo v tej podobi).

Nuša Gašper

AFP/NCSF osebni trener, STOTT pilates inštruktorica, pilates vaditeljica (FZS), vaditeljica skupinske vadbe (FZS), TRX trener, vaditeljica varne vadbe v času nosečnosti in po njej (SFZZ).

Urška Gorup

Profesorica športne vzgoje, trener modernih plesov (PZS), vaditeljica pilatesa (FZ), učiteljica joge, učiteljica smučanja, plavanja in teka na smučeh, pripravnica športnega plezanja. Bodoča fizioterapevtka. :) V Primusu uči JOGO, PILATES, JOGALATES, ZDRAVO HRBETNICO, vodi vadbe za podjetja, družine in posameznike.

Manca Smolič

Magistrica kineziologije, učiteljica smučanja, teka na smučeh in plavanja. V našem vadbenem centru Primus skrbi za osebna trenerstva, vodi majhne skupine individualiziranih skupinskih treningov (IST), kineziološko vadbo po poškodbah ter preventivno vadbo.

Sanja Šokčević

Diplomantka športnega treniranja s Fakultete za šport, licencirana fitnes inštruktorica (FZS), učiteljica plavanja (PZS), certificirana vaditeljica za organizacijo in izvedbo funkcionalne vadbe Zdrava vadba ABC. Poleg vodenja različnih vodenih vadb pa animira in vodi tudi otroška športno obarvana rojstnodnevna praznovanja.

Maja Mamlić

Usposobljena strokovna delavka na področju športne rekreacije (OKS-ZŠZ), licencirana inštruktorica programov Zumba fitness (za odrasle) in Zumba Kids/Zumba Kids Junior (za otroke). V naš vadbeni center je preko norih plesnih ritmov in principov aerobike v kombinaciji z elementi vaj za moč prinesla zabavo in pokanje od energije :)

Back To Top