skip to Main Content
051-696-303 info@primus-vadbe.si

Za kakovostno izvedbo vadbenih programov skrbi ekipa licenciranih in izkušenih vaditeljev skupinskih vadb, joge, pilatesa ter osebnih in kondicijskih trenerjev ipd 🙂

Primož Kastelic

AFP/NCSF osebni trener, učitelj joge in skupinskih vadb (HIIT), lastnik Primus vadbenega centra 🙂

Nataša Kastelic

Učiteljica joge, grafična oblikovalka, Primoževa ženka 🙂 (in oseba, brez katere vadbenega centra ne bi bilo v tej podobi).

Mojca Dečko

Inštruktorica pilatesa (AFP/GZS), vaditeljica športne rekreacije 2 (ŠUS), vaditeljica plavanja (PZS), inštruktorica hoopinga, z licenco za TRX in tečaj za varno vadbo v času nosečnosti.

Nuša Gašper

AFP/NCSF osebni trener, STOTT pilates inštruktorica, pilates vaditeljica (FZS), vaditeljica skupinske vadbe (FZS), TRX trener, vaditeljica varne vadbe v času nosečnosti in po njej (SFZZ).

Urška Gorup

Profesorica športne vzgoje, trener modernih plesov (PZS), vaditeljica pilatesa (fizioterapija Zrnec), učiteljica joge, učiteljica smučanja, plavanja in teka na smučeh, pripravnica športnega plezanja. Bodoča fizioterapevtka. 🙂 V Primusu uči JOGO, PILATES, JOGALATES, ZDRAVO HRBETNICO, vodi vadbe za podjetja, družine in posameznike.

Manca Smolič

Diplomirana kineziologinja, učiteljica alpskega smučanja 2. stopnje in teka na smučeh, vaditeljica plavanja. V primusu skrbi za osebna trenerstva, vodi majhne in večje skupine za treninge ("funkcionalni", HIIT, POWERHIIT), družinske treninge, zdravo hrbtenico...

Back To Top