skip to Main Content

Počitniški urnik – krompirjeve počitnice 2023

V času praznikov in šolskih počitnic od vključno 29. oktobra do 4. novembra 2023 naših vadb ni. Velja za vse lokacije, kjer izvajamo naše vadbe: PRIMUS VIČ/MURGLE, BTC in OŠ POLJE. V TEM ČASU PA VSEENO organiziramo počitniške vadbe oz. treninge, ČE KDO ŽELI :) (in takih vas je kar nekaj).
Preberi več

Začenja se nova sezona 23/24 (nov urnik & prijave)

Juhej, nov urnik za sezono 23/24 je tu! :) Glede na preteklo sezono je nekaj mini sprememb: petkov pilates je sedaj ob ponedeljkih, ponedeljkove treninge ima Sanja namesto Mance, sredine treninge ima Manca namesto Sanje, sredina Zumba je ob 20h, trening pa ob 19h (prej ravno obratno). Preglejte urnike in cenike za 3 lokacije in se prijavite! Se vidimo!
Preberi več

Zagotovo imate mizo :) V 5 minutah opravite te 3 vaje!

Stol in miza sta "sestavni del" skoraj vsakega sedečega poklica, to nam je jasno :) Sedimo in to občutno preveč. A kaj hitro lahko stol in mizo uporabimo kot pripomoček za luštne vaje, ki nam bodo olajšali naše delo oz povzročili, da bomo na delovnem mestu bolj učinkoviti, ker bomo manj mislili na kakšne napetosti ali bolečine. Danes se osredotočimo na 3 preproste vaje, ki jih naredite ob mizi. K izvajanju lahko povabite tudi sodelavce in se zraven še malce nasmejite :)
Preberi več

PREKINI SVOJE DELO (5) – 5 minut za boljše počutje na delovnem mestu

Ali dvigujete težke stvari na pravilen način? Potrebno je imeti pravilno postavitev medenice in hrbtenice, za to pa sta primerni vaji, ki ju najdeš v tem videu. Vaje lahko ne glede na vrsto poklica izvaja vsak. Vzemite si 5 minut in vaje vključite v svoj vsakdanjik, še najboljše kar neposredno pred ali med delovnim časom. Z vajami si razbremenimo ključne dele telesa, ki pri ponavljajočih gibih ali prekomernem sedenju najbolj trpijo.
Preberi več

BREZPLAČNO: Primus poletni videi za vaše dobro počutje

Poletje je tu in PRIMUS ekipca vam želi, da bi tudi v najbolj vročem delu leta ostali aktivni, fit, razgibani, sproščeni ... Zato vam namenjamo nekaj videev, s katerimi lahko kadarkoli v dnevu naredite nekaj dobrega zase. Izziv: posnemite se, kako delate zraven (foto ali video, kjer se vidi kako delate in katero vadbo izvajate) in v Primusu vam bomo dali eno manjše praktično darilce.
Preberi več

Poletni urnik 2023

Z veseljem vas obveščamo, da bomo med poletjem v Primusu ostali aktivni :) Poletni urniki so znani. Več ali manj bodo na sporedu funkcionalni treningi, ki čez poletje zagotavljajo ohranjanje kondicije in moči, nekaj plesnih Zumba treningov, Joga pa se vrača avgusta v BTC. Ostale vadbe se pričnejo spet s septembrom (če pa bodo spremembe, jih bomo objavili). URNIK in CENIK si oglejte na podstrani "POLETJE 2023" >>
Preberi več
Back To Top