Skip to content

POLETNI URNIK 2024 (JUL-AVG)

Poletje je tu :) in z njim POLETNI URNIK: ZUMBA, PILATES, FUNKCIONALNI TRENINGI (individualizirani skupinski treningi do 8 oseb), INDIVIDUALNI (1 oseba) in SEMI-INDIVIDUALNI (2-4 osebe), FIT PODJETJA, OPEN GYM PRIJAVITE SE >>
Preberi več

Primus ekipa se širi – IŠČEMO PILATES VADITELJICO!

PRIMUS ekipa se širi! Iščemo novo vaditeljico za vadbo PILATESA za območje Ljubljane (več lokacij), mogoče tudi na krajšem območju izven. Zato te bomo v soboto, 22. 6. 2024 med 10.00 in 14.00, povabili, da se nam prideš predstaviti (kratek klepet z Nušo in Primožem), odvodila pa boš tudi 5-10 minutno vadbo. Preberi podrobnosti in se hitro prijavi!
Preberi več

Decembrski urnik 2023

Vadbe / treningi (za skupine, individualno ali semi-individualno ter podjetja) v vadbenem centru PRIMUS (Vič/Murgle) ter v LJ-BTC-ju in LJ-POLJE potekajo do vključno 22. decembra 2023.  Nadaljujemo takoj po praznikih, 3. januarja 2024. Vesele praznike in srečno novo leto :) PRIMUS EKIPA
Preberi več

Počitniški urnik – krompirjeve počitnice 2023

V času praznikov in šolskih počitnic od vključno 29. oktobra do 4. novembra 2023 naših vadb ni. Velja za vse lokacije, kjer izvajamo naše vadbe: PRIMUS VIČ/MURGLE, BTC in OŠ POLJE. V TEM ČASU PA VSEENO organiziramo počitniške vadbe oz. treninge, ČE KDO ŽELI :) (in takih vas je kar nekaj).
Preberi več

Začenja se nova sezona 23/24 (nov urnik & prijave)

Juhej, nov urnik za sezono 23/24 je tu! :) Glede na preteklo sezono je nekaj mini sprememb: petkov pilates je sedaj ob ponedeljkih, ponedeljkove treninge ima Sanja namesto Mance, sredine treninge ima Manca namesto Sanje, sredina Zumba je ob 20h, trening pa ob 19h (prej ravno obratno). Preglejte urnike in cenike za 3 lokacije in se prijavite! Se vidimo!
Preberi več

Zagotovo imate mizo :) V 5 minutah opravite te 3 vaje!

Stol in miza sta "sestavni del" skoraj vsakega sedečega poklica, to nam je jasno :) Sedimo in to občutno preveč. A kaj hitro lahko stol in mizo uporabimo kot pripomoček za luštne vaje, ki nam bodo olajšali naše delo oz povzročili, da bomo na delovnem mestu bolj učinkoviti, ker bomo manj mislili na kakšne napetosti ali bolečine. Danes se osredotočimo na 3 preproste vaje, ki jih naredite ob mizi. K izvajanju lahko povabite tudi sodelavce in se zraven še malce nasmejite :)
Preberi več

PREKINI SVOJE DELO (5) – 5 minut za boljše počutje na delovnem mestu

Ali dvigujete težke stvari na pravilen način? Potrebno je imeti pravilno postavitev medenice in hrbtenice, za to pa sta primerni vaji, ki ju najdeš v tem videu. Vaje lahko ne glede na vrsto poklica izvaja vsak. Vzemite si 5 minut in vaje vključite v svoj vsakdanjik, še najboljše kar neposredno pred ali med delovnim časom. Z vajami si razbremenimo ključne dele telesa, ki pri ponavljajočih gibih ali prekomernem sedenju najbolj trpijo.
Preberi več
Back To Top