Skip to content

Vitamin Well, najpopularnejša med športnimi napitki

Ne, Vitamin Well vod pač niste mogli zgrešiti. Dobili ste jih v Primus vadbenem centru in zagotovo jih vidite na vsakem koraku. Voda je v zelo kratkem času pridobila veliko prepoznavnost in ugled v internacionalnem prostoru.

Zakaj smo tako navdušeni nad Vitamin Well vodami? Izvedeli boste prav kmalu!

Vitamin Well je funkcionalna pijača, narejena za podporo ljudem pri vsakdanjih situacijah, kot so dehidracija, utrujenost, prehladi in podobno. Vsak izmed okusov ima premišljeno izbrane sestavine in dodane vitamine in minerale, ki poskrbijo za točno določene funkcije.

Ne gre za zgolj še eno okusno pijačo, temveč za funkcionalno pijačo, ki je še okusna za povrh! Formula je zasnovana na Švedskem, pijača ima v primerjavi z drugimi sokovi/ gaziranimi napitki pol manj kalorij, za barvo pa poskrbijo zgolj naravna barvila. Pod napitek se je podpisal celo Zlatan Ibrahimović.

Vitamin Well se lahko pohvali s premišljenim razvojem pijač. Preden so bile predstavljene trgu, so glave staknili fiziologi, endokrinologi in drugi strokovnjaki. Razvoj pijač je potekal na podlagi preverjenih znanstvenih raziskav in preučevanjem posamičnih snovi na človeško telo. Le tako so lahko zares ustvarili funkcionalne napitke.

 

Formule, namen & okusi Vitamin Well napitkov:

  • Upgrade – prestopite na višji nivo – z okusom kaktusa in limone; vsebuje vitamine B6, B12 in D ter magnezij in cink
  • Antioxidant – zaščitite celice svojega telesa – z okusom breskve; vsebuje antioksidanta vitamin C in E, ter minerale mangan, selen, baker, cink, ekstrakt bezgovih jagod, grozdnih kožic, granatnega jabolka in 40 mg ekstrakta zelenega čaja
  • Reload – ko potrebujete osvežitev – z okusom limone in limete; vsebuje magnezij, biotin in vitamin B12 ter vitamin D
  • Defence – podprite svoj imunski sistem – z okusom agrumov in bezga; vsebuje vitamine C, D in B12, cink, ekstrakt bezga in 77,5 mg zelenega čaja
  • Care – lepota prihaja od znotraj – z okusom rdeče grenivke; vsebuje vitamin B12, folno kislino ter biotin, ekstrakt bezga in granatnega jabolka
  • Focus – ko želite ostati bistri in zbrani – z okusom črnega ribeza; vsebuje kofein, vitamina C in B12, niacin in pantotensko kislino, 290mg ekstrakta zelenega čaja in 75mg kofeina
  • Hydrate – osvežitev in rehidracija – okus rabarbae in jagode; Vsebuje biotin, cink, vitamin C, D in B12, baker, folno kislino in pantotensko kislino.

 

Vitamin Well ste lahko preizkusili v Primus vadbenem centru, saj so poskrbeli za brezplačno degustacijo za vas, udeležence naših vadb. Sicer pa napitke najdete v mnogih trgovinah po Sloveniji.

Back To Top