Skip to content
Zadnje leto si sploh ne predstavlja več torkov in petkov brez jutranje telovadbe. Trening pri Primožu je včasih naporen a vedno zabaven in za naju najboljša oblika preživljanja skupnega prostega časa kot mož in žena!
Imela sem vse več težav s križem, vratom…. Vedela sem, da bi redna vadba pomagala, a sama nisem zase kaj dosti naredila in tudi nisem vedela, kako se vadbe lotiti. Hotela sem se spet spravit v fit telo in v dobro kondicijo, zato sem se odločila za semi-individualno vadbo. Ne samo, da nekaj dobrega narediš zase, tudi zabavaš se v družbi!

Individualen pristop, razgibani treningi, sproščenost in kup pozitivne energije je nekaj, kar je pri trengu s Primožem vključeno v ceno. Bolj kot na hitrost, se boste osredotočili na pravilno izvedbo vaj in prej kot kratkoročnega, boste deležni kakšnega dobrega dolgoročnega nasveta. Treningi so težki, dinamični in prilagojeni zmožnostim posameznika. Najboljši pa je občutek, da mu je za nas in naše cilje res mar in da uživa v tem, kar počne. Pa še zabaven je. He’s a keeper 😉

Za osebno trenerstvo pri Primožu sem se odločila iz več razlogov. Vem kako pomembno je pravilno izvajanje vaj in pod osebnim nadzorom je lahko trening sproščen in ves čas korigiran. Treningi so prilagojeni mojim telesnim zmožnostim in s treninga v trening se točno vidi kako napredujem in temu se prilagaja tudi zahtevnost treninga. Trening se je prilagodil tudi mojim željam, po tem, kateri del telesa bi želela bolje okrepiti, oblikovati, učvrstiti.

Kot družina smo se na pobudo najmlajše odločili za osebnega trenerja, saj smo se hoteli na ta način povezati in tudi kaj dobrega narediti zase. Dobili pa smo mnogo več, saj nas je Primož podučil vse od zdrave prehrane, ki je sploh za najino hči bilo ključnega pomena za izgubo 14kg, njena drža je takšna, da jo je fizioterapevt odsloviv in ji čestital za dosežek! Vsi smo začeli zelo zdravo jesti, se gibati tudi izven naših terminov v Primus centru. Meni osebno – oče – veliko pomeni kvaliteten spanec! Priporočamo!

Primoževi osebni treningi so vodeni smiselno in dosledno. Vedno so prilagojeni na mojo telesno pripravljenost in na mojo poškodbo, ki me tekom treningov spremlja že ves čas. Primož je pri svojem delu zelo strokoven, prijazen in naj ne pozabim omeniti te ključne malenkosti, duhovit. Za nameček, pa sem ob vsakem obisku deležna tudi dobre kave in okrepčilnega shake-a. Na splošno je vzdušje na treningih izjemno prijetno in profesionalno. Veselim se jih, čeprav so naporni, saj mi dajo elan za nov dan. Hvala, Primož.

Z željo po izgubi kilogramov a hkrati z negotovostjo in strahom (telovadba res nikoli ni bila moja strast) sem začela obiskovati prve ure treningov z osebnim trenerjem. Sedaj z veseljem pričakujem vsako naslednjo uro treninga. Luštne vaje (pri katerih ti postane vroče, a nikoli dolgčas 🙂), odlična energija, pozitivna naravnanost, potrpežljivost, motiviran trener. Primus vadbeni center je res prima! Najlepša hvala Primož!

Treningi so res super, vsakič se človek nauči nekaj novega in vidi da gre lahko tudi tam kjer ni še bil in si sploh ni mislil da bo lahko kdaj tega zmožen! Pa še hkrati so treningi zabavni! Pomaga mi pri moji drži in kondiciji za na oder! www.2bbandi.si

Osebni treningi pri Primožu so super, 100% se posveti stranki, treningi so raznoliki in nedolgočasni, prav tako razloži vajo tako da jo razumeš 🙂 Strokovnost, znanje in pozitivna energija! 💪

Za osebnega trenerja sem se odločila, ker sem imela preveč časa, denarja in kilogramov. In Primož je pravi naslov, da ti vzame vse to 🙂 Hec! Izgubila sem 27 kilogramov, časa in denarja pa imam še vedno na pretek 🙂

Če iščete dobro vadbo v še boljši organizaciji, vam ne bo žal. Sva par, ki si je želel skupne vadbe, pod budnim očesom trenerja. Primoževe vadbe so zelo dinamične in ima veliko mero potrpežljivosti z vadečimi. Nikoli ne obupa nad teboj. Nama je pokazal, kaj in kje so mišice :), zato vsi, ki si želite dobre družbe z uspešnim vaditeljem, ki ima veliko znanja, obiščite PRIMUS!

Za osebno trenerstvo sva se odločila zato, ker sva želela telesno spremembo. Ker sva fizično v različni pripravljenosti, sva iskala nekoga, ki nama bo znal prilagoditi vaje in jih izvajala skupaj. To sva našla v Primožu, ki je dober trener in motivator. Vaje vedno razloži in prikaže tako, da nimava težav pri izvajanju le teh. Če iščete nekaj drugačnega in vzpodbudnega, je Primož prava izbira za vas.

Back To Top