Skip to content

Šopek mila za dišeče prhanje in umivanje rok

Ste že videli “šopke mil”, ki se nahajajo ob umivalnikih v Primus vadbenem centru? Gre za prav posebno domislico, ki sta si jo zamislili ustvarjalki blagovne znamke Milo za drago. Danes vam predstavljamo njuna mila in pravilno uporabo šopka mil.

Milo za drago je znamka dveh simpatičnih Slovenk, ki uživata v izdelavi naravnih trdih mil. Zagotovo veste, da so trda mila koži veliko bolj prijazna, kot geli za tuširanje. Slednji namreč izsušijo kožo in pogosto jih niti ne morete dokončno sprati z nje. Trda mila pa kožo dobro očistijo, sperete jih lahko v celoti, in če so narejena iz dobrih sestavin, kožo tudi negujejo. Seveda pa je pogoj, da izberete kakovostno naravno milo.

Vsa mila, ki jih najdete pod znamko Milo za drago so naravna trda mila, izdelana po hladnem postopku. Sestavine mil so izključno naravne in najvišjih kakovosti. Med njimi najdete prvovrstna rastlinska olja, zelišča in preverjene pridelave, naravna eterična olja in zgolj naravna barvila.

Kako uporabljati šopek mil?

Čar šopka mil je v tem, da ga uporabite zgolj toliko, kot ga potrebujete. Mila so razrezana na tanjše palčke, te pa so združene v posodici v šopek. Ko si morate umiti roke, ali se želite oprhati, s suhimi rokami iz posodice vzamete palčko mila in si je odlomite zgolj toliko, kot je potrebujete za eno prhanje. Ker si kos mila odlomite s suhimi rokami, tudi milo v posodici ostaja suho in čisto. Saj veste, vsi se radi umivamo s svežim milom. Glede na to, da je v vadbenem centru vsak dan kar nekaj ljudi, bi lahko hitro prišlo do težav z vzdrževanjem neoporečnih mil. Šopek mila pa reši vse tovrstne pomisleke in zagate. Če v kopalnici slučajno zmanjka šopka mil, lahko zanj vedno povprašate na recepciji. Uživajte v dišečem prhanju!

Vrsta mil

Milo za drago ponuja zelo širok nabor različnih mil. Med šopki najdete naslednja mila:

  • Šopek materine dušice
  • Šopek kamilice
  • Šopek ognjiča
  • Šopek sivke
  • Šopek rožmarina
  • Šopek rmana
  • Šopek kave
  • Šopek maka

Kateri šopek mila pa bo vaš najljubši?

Še več mil najdete na spletni strani Milo za drago, www.milozadrago.si

Back To Top