Skip to content

PILATES FLOW – Srednje intenzivna vadba

Ker trenutno zaradi razglašene epidemije v Sloveniji odpadejo vsi naši treningi in vse vadbe, je Nuša Gašper, AFP/NCSF osebni trener, STOTT pilates inštruktorica, pilates vaditeljica (FZS), vaditeljica skupinske vadbe (FZS), TRX trener, vaditeljica varne vadbe v času nosečnosti in po njej (SFZZ), posnela super srednje intenzivno vadbo PILATES FLOW, ki jo lahko uporabite kadarkoli v dnevu, traja pa približno 45 minut. Vadba je primerna za vse, ki imate prostor za blazino, pripomočkov za to vadbo ne potrebujete.
Preberi več

PILATES FLOW 2 – Srednje intenzivna vadba 60 min.

Učinkovite vaje za krepitev mišic, zavedanje telesa, aktivno telesno držo, močan trup, stabilnost sklepov, prožnost in agilnost = pilates flow srednje intenzivnosti. Vadbo lahko naredite kadarkoli tekom dneva, pripomočkov za to vadbo ne potrebujete. Vadba je primerna za vse, ki imate prostor za blazino, pripomočkov za to vadbo ne potrebujete.
Preberi več

Primus ekipa se širi – IŠČEMO PILATES VADITELJICO!

PRIMUS ekipa se širi! Iščemo novo vaditeljico za vadbo PILATESA za območje Ljubljane (več lokacij), mogoče tudi na krajšem območju izven. Zato te bomo v soboto, 22. 6. 2024 med 10.00 in 14.00, povabili, da se nam prideš predstaviti (kratek klepet z Nušo in Primožem), odvodila pa boš tudi 5-10 minutno vadbo. Preberi podrobnosti in se hitro prijavi!
Preberi več
Back To Top