skip to Main Content
051-696-303 info@primus-vadbe.si

Spoštovani starši, za vas smo pripravili izjemno pomembno izkustveno delavnico. Preko nje bi vam želeli približati sprostitvene in komunikacijske veščine, s katerimi si bo, ko jih bo osvojil, vaš otrok sam lahko pomagal do boljšega počutja, večje sproščenosti in trdne samozavesti. Otroci se bodo tako skozi zgodnje otroštvo, najstništvo in skozi vse življenje lažje soočali z vse večjimi obremenitvami in pritiski.

Z učenjem sprostitvenih tehnik, ki poteka na igriv način ter preko didaktičnih pravljic se izboljša otrokovo počutje, postane bolj sproščen, kar izboljša delovanje možganov in je tudi pot do boljšega in intenzivnejšega počitka oziroma spanja.

Z obvladovanjem komunikacijskih veščin se izboljšajo medsebojni odnosi, otroci postanejo samozavestnejši, naučijo se asertivnosti, kar pomeni, da osvojijo znanje kako se postaviti zase, za svoje pravice in za lastne potrebe, obenem pa upoštevajo potrebe drugih, na spoštljiv način.

Potek delavnice:

  • v uvodu se bomo dotaknili tematik: kaj je komunikacija in kako pomemben del našega življenja predstavlja na vseh področjih našega bivanja, zakaj otroci potrebujejo sprostitev, kako jim sproščanje lahko pomaga pri globljem spanju in posledično uspešnejšem delovanju na vseh področjih;
  • nadaljevali bomo s praktičnimi primeri, z igro vlog in spoznavanjem tehniki sprostitve, primernih za otroke;
  • spoznali bomo nekatere načine sproščanja in komunikacije, ki bodo izboljšali kvaliteto odnosov tako v družinskem okviru kakor tudi izven njega;
  • naučila vas bom kako usvojene vsebine umestiti v vaš vsakdan, za kvalitetnejše in bolj uspešno delovanje družine – družina kot tim;
  • v praksi boste doma lahko takoj izkusili kako vsebine, ki ste jih usvojili, vplivajo na izboljšanje odnosov s pomočjo konstruktivne, sodelujoče in podporne komunikacije ter bolj sproščenega in razumevajočega pristopa.

 

Delavnice vodi Jasna Dolamič Gričar, vzgojiteljica predšolskih otrok in relacijska družinska terapevtka; oboje je doštudirala na Univerzi v Ljubljani. Pred kratkim je zaključila izobraževanje COOPP – celostna obravnava otrok s posebnimi potrebami, ki ga je financiral socialni sklad EU in Ministrstvo za zdravje. Pridobila je NPK za  Asistentko za komunikacijo v slovenskem znakovnem jeziku in mednarodni certifikat s strani avstralske doule Julie Jones. Tudi vzgojiteljica predšolskih otrok, mednarodno certificirana trenerka joge za otroke in družinske joge ter poporodna doula. Tudi prijateljica, zaupnica in svetovalka, predvsem pa žena in mati.

Delavnica za starše

z Jasno Dolamič Gričar

Sobota, 30. november 2019, 18.00 – 20.30

Lokacija: Primus vadbeni center, Koprska 108c, Ljubljana

Cena: 25,00 €
plačilo uredite na TRR, PayPal ali na recepciji (navodila/podatki)

Cena že vključuje DDV.

Prijave in dodatne informacije:

  • info@primus-vadbe.si
  • v prijavi navedite svoje imen, priimek in kontaktno (mobi) številko, na katero ste dosegljivi za poslani opomnik pred delavnico.

Pridržujemo si pravico, da v primeru premajhnega št. udeležencev (min: 6) odpovemo srečanje, že vplačane zneske pa vrnemo na vaš račun. 

Back To Top