Skip to content

PILOXING KNOCKOUT je intenzivnejša različica vadbe PILOXING, ki je postala svetovni hit zaradi svoje edinstvenosti in drugačnosti. Združuje elemente boksa, stoječega pilatesa, pliometrije (eksplozivnost in hitrost) in funkcionalnega treninga.

Vadba je interdisciplinarna in prav zaradi tega izredno zanimiva, dinamična in učinkovita za celotno telo.

 

Kaj dosežemo, če redno vadimo na vadbi?

Piloxing Knockout je visoko intenzivna intervalna vadba, kjer je poudarek na povečanju vzdržljivosti in moči.  Močni in hitri udarci pri boksu dvignejo srčni utrip in krepijo zgornji del telesa. Pri stoječem pilatesu je poudarek predvsem na krepitvi mišic trupa in stabilizaciji. Pilometrija temelji na poskokih in zato  poveča vzdržljivost in eksplozivnost. Funkcionalni trening pa z različnimi variacijami klasičnih vaj (počepi, sklece, trebušnjaki, burpiji) pripomore k pridobivanju na moči in krepitvi celotnega telesa.

 

Kako se vadba izvaja?

Piloxing Knockout je licenčni program, izvaja se 45-50 min, kombinacije se zamenjajo na vsake 3 mesece. Po ogrevanju sledi vadbeni del, ki se izvaja v 5-6 rundah, odvisno od pripravljenosti skupine. Vsaka runda je tematsko obarvana (boks, pilates, pliometrija), vsebuje 3 minutno enostavno koreografijo, 2 minuti funkcionalnega treninga in 1 minuto aktivnega počitka. Vadbenemu delu sledi ohlajanje in raztezanje.

 

Komu je vadba namenjena?

Vadba je primerna za vsakogar, ne glede na telesno pripravljenost in spol. Intenzivnost si vsak posameznik prilagaja po svojih zmožnostih, saj sta vedno na voljo osnovna in težja različica izvajanja vaje. Ker ne vsebuje plesnih in elegantnih gibov, je primerna tudi za moške. Vaje so preproste in jim lahko sledi prav vsak.

Treninge vodi Dona Štepec Pavlovič, Inštruktor aerobike pri GZS (2. stopnja), Zumba® inštruktor (Zumba® Fitness, Zumba® Toning in Zumba® Step), Piloxing® inštruktor (Piloxing®, Piloxing® Knockout)

PILOXING KNOCKOUT

Vadba / trening poteka v Primus vadbenem centru (Lj.- Vič/Murgle), Koprska 108c

Obvezne prijave (ime, priimek, e-naslov, gsm):

 

Blazine in ostale pripomočke dobite v dvorani. Vadimo v čistih dvoranskih copatih / supergah.

Back To Top