skip to Main Content
051-696-303 info@primus-vadbe.si

KAJ JE OM CHANTING?

OM Chanting je starodavna skupinska tehnika zdravljenja, ki z vibracijo zvoka OM transformira negativno energijo v pozitivno, prečiščuje in zdravi okolico ter ima zelo pozitiven učinek na sam planet Zemljo. V udeležencih ustvarja notranji mir, sprosti negativna čustva in umiri misli. Vzpostavlja fizično, čustveno in duhovno ravnovesje ter aktivira samo-zdravilni potencial.

OM Chanting za svoje delovanje uporablja zvok OM. OM je prvinska kozmična vibracija iz katere je vse nastalo. Je najvišja in najčistejša vibracija. Je esenca vsega, kar obstaja in tudi esenca naše duše. Je zvok popolne harmonije in miru.

Trenutno v svetu obstaja skoraj 2000 OM Chanting skupin, ki se redno združujejo in širijo pozitivno vibracijo OM-a po vsem svetu.

To več tisočletij staro tehniko je današnjemu svetu vrnil Paramahamsa Vishwananda, razsvetljeni duhovni Mojster in ustanovitelj organizacije Bhakti Marga. Prejel jo je od Mahavatarja Babajija, očeta vseh kriya joga tehnik.

 

ZAKAJ OM CHANTING?

OM Chanting omogoči intenzivno in globoko izkušnjo na fizični, miselni, čustveni in duhovni ravni, hkrati pa je nežen in preprosto izvedljiv. Udeleženci občutijo pozitivne spremembe, ki skupaj z mirom, radostjo in ljubeznijo počasi pričnejo prežemati vsa življenjska področja.

KAKO SE IZVAJA:

Om Chanting se izvaja sede na stolih v posebej razporejeni skupni udeležencev s chantanjem (ponavljanjem) mantre OM.

 

KJE in KDAJ

 • Primus vadbeni center Vič
 • Koprska ulica 108c, Ljubljana
 • nedelja, 8. december 2019 ob 17.30 uri
  OM Chanting srečanje traja od 60 do 90 minut.

Dogodek vodi Breda Kranjc, OM Chanting organizatorka in vaditeljica joge.

Zadnja tri leta vodi redna tedenska OM Chanting srečanja na Mirni na Dolenjskem in v letu 2019 na Dvoru pri Žužemberku, ter vadbe joge v Trebnjem, na Mirni na Dolenjskem, v Mokronog in na Dvoru pri Žužemberku.

 

KAJ POTREBUJEM:

 • hišne (sobne) copate
 • steklenico (plastenko) vode
 • Voda bo po končanem OM Chantingu vibrirala v najvišji vibraciji OM.

CENA:

 • OM Chanting srečanja so brezplačna, zaželeni so prostovoljni prispevki.

OM Chanting

z Bredo Kranjc

Nedelja, 8. december 2019, 17.30

Lokacija: Primus vadbeni center, Koprska 108c, Ljubljana

Cena: brezplačno, prostovoljni prispevki

Prijave in dodatne informacije:

 • info@primus-vadbe.si
 • v prijavi navedite svoje imen, priimek in kontaktno (mobi) številko, na katero ste dosegljivi za poslani opomnik pred dogodkom.
Back To Top