Skip to content

Joga Nidra = obnovitvena vadba, primerna za tiste, ki potrebujete globinsko sprostitev telesa in duha ter pripravo na kvaliteten počitek.
Vadba podobno kot meditacija blagodejno in umiritveno deluje na celoten živčni sistem, tok misli in ustvari prostor za naša globlja vprašanja, spoznanja in krepitev intuicije.

V prvem delu nekaj minut posvetimo nežni in čuteči vadbi, ki skozi nezahtevne položaje in dihalne vaje pripravi telo na počitek. V drugi delu nato svoja nepremična telesa počasi in postopoma ugašamo z vadbo joga nidre ( ‘s t.i. jogijskim spanjem’).

Stanje, v katerega pademo, se nahaja na mostu med budnostjo in spanjem. Gre za umik navznoter s katerim se lahko bolje spoznamo, odpravimo motnje, slabe navade ali pa si želimo res globinsko spočiti na vseh ravneh.

 

Lokacija:

Primus vadbeni center, Koprska 108c, Ljubljana

Termini:

Udeležite se lahko poljubno št. srečanj, tematike med seboj niso povezane ali pogojene. Dogodek traja približno 45-55 minut.

  • Petek, 8. 11. 2019, 18.30 – 19.30
  • Petek, 13. 12. 2019, 18.30 – 19.30
  • Petek, 28. 2. 2020, 18.30 – 19.30 (zbiranje prijav)
  • Petek, 27. 3. 2020, 18.30 – 19.30 (zbiranje prijav)

Cena:

  • Za udeležence Primus vadb (ki že obiskujete kakšno izmed vadb na katerikoli lokaciji): 9,00 €
  • Za zunanje: 12,00 €
  • Plačilo uredite ob prihodu (15 min prej) z gotovino ali kartico, ali nekaj dni prej na TRR ali PayPal. Navodila >>

S seboj lahko prinesete kakšno odejo, vzglavnik ali debelejšo blazino ali pa si blazino in odejo (brezplačno) sposodite pri nas.

Po vsakem srečanju imamo čas še za čajanko in klepet o vaših izkušnjah, vprašanjih, komentarjih … če si boste tako želeli. Vaditeljica Nike Kobal je na voljo 😊

Cene že vključujejo DDV.

Prijave in dodatne informacije:

  • info@primus-vadbe.si
  • v prijavi navedite imena, priimke in GSM številke udeležencev, na katere ste dosegljivi za poslani opomnik nekaj dni prej ali pomembnejše informacije (npr. ob spremembi termina, odpovedi ali kaj drugega, nujnega).

Pridržujemo si pravico, da v primeru premajhnega št. udeležencev (min: 6) odpovemo srečanje, že vplačane zneske pa vrnemo na vaš račun. 

JOGA NIDRA

Nike Kobal

Joga nidra poteka približno 1x mesečno v Primus vadbenem centru (Lj.- Vič/Murgle), Koprska 108c

Cenik:

 

Obvezne prijave (ime, priimek, e-naslov, gsm):

 

Predhodne izkušnje niso potrebne. Ne potrebujemo pripomočkov (če pa že, so na voljo v dvorani; blazine, odeje, podloge…), niti posebnih oblačil. Vadba je preprosta in primerna za vse starosti in za oba spola, tudi za nosečnice in mlade mamice. Od nas zahteva le pripravljenost na pot navznoter. 🙂

Back To Top