skip to Main Content
051-696-303 info@primus-vadbe.si

JOGA

Težavnostna stopnja: 1-3

Redna vadba joge, dihalne vaje, koncentracija in sproščanje dobrodejno vplivajo na telesno, mentalno in duševno zdravje. Joga je dobra za odpravo ali lajšanje veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin. Za krepko in zdravo telo, za bister in kreativen um ter za ohranjanje notranjega ravnovesja.

Primerno za: začetnike, starejše, mamice po porodu, mladostnike v razvoju. Za vsakogar :) Za mirnost, sproščenost, prožnost in “zdrav duh v zdravem telesu”.

Različice:

  • Joga / Hatha joga – če ni posebej navedeno na urniku, je vadba klasična oblika joge (nizke do srednje intenzivnosti) z vsemi elementi, ki jih vsebujejo tudi vse spodnje: sproščanje, umirjanje, dihanje, položaji za krepitev, raztezanje in osredotočanje. 60 ali 90 minutna vadba.

ZDRAVA HRBTENICA

Težavnostna stopnja: 1-2

Vadbe za zdravo hrbtenico so pripravljene kot del preventivnega programa, lahko pa pomagajo omiliti ali odpraviti že nastale težave, a je potrebna pri oboleli hrbtenici posebna previdnost in pazljivost (+ posvet pri zdravniku). Pomembno je tudi dihanje, ki se ga tekom vadbe tudi naučimo. Vaje bodo okrepile vaše hrbtne in trebušne mišice.

Primerno za: vse, ki želijo omiliti bolečino, jo obvladati in se zaščititi pred poškodbami, se naučiti pravilne drže in   povečati gibljivost sklepov. Podrobneje >>

Ljubljana Vič / Murgle

Vadbe za podjetja in zaključene skupine

Težavnostna stopnja: po vaši izbiri :)

Izvajamo različne oblike vadb (JOGA, HIIT, PILATES, osebno trenerstvo …) za zaključene skupine vašega podjetja, organizacije, …

Najemite vaditelja za dan, uro in lokacijo po vaših željah.

Vabljeni na brezplačen posvet! Sporočite nam vaše želje na: info@primus-vadbe.si, 041-876-588 (Primož Kastelic)

Ljubljana Vič / Murgle

HIIT

Visoko intenzivna intervalna vadba (HIIT; High intensity interval training) je napredna oblika kardiovaskularnega izvajanja vaj v intervalih, kar izboljša telesne zmožnosti (vzdržljivost, ravnotežje, moč, koordinacija) ter povzroči tudi enega najbolj razveseljivih stranskih učinkov – izguba odvečne telesne maščobe.

Primerno za: oblikovanje telesa in pospešeno izgubo odvečne telesne maščobe. Za začetnike in rekreativne osebe.  Za moške in ženske!

Različice:

  • HIIT – Trening moči in vzdržljivosti z lastno težo in manjšimi utežmi. Težavnostna stopnja: 4
  • POWER HIIT – Tehnično zahtevnejše vaje z več in težjimi utežmi. Težavnostna stopnja: 5

Ljubljana Vič / Murgle  Ljubljana BTC

PILATES in JOGALATES

Težavnostna stopnja: 2

Pilates je nežna, a hkrati zelo učinkovita vadba, ki omogoča krepitev telesa (globoke trebušne mišice, mišice medeničnega dna in hrbtne mišice, t. i. CENTER MOČI), izboljšuje telesno držo, mišično ravnovesje in tonus, pomaga odpravljati težave s hrbtenico, medenico in ramenskim obročem. Hkrati povečuje gibljivost in stabilnost telesa.

Primerno za: rekreativne športnike, ljudi z bolečinami v sklepih, hrbtenici, za mladostnike v razvoju ter starejše in vse, ki si želijo aktivnega življenja.

Ljubljana Vič / Murgle Novo mesto

Individualni treningi

Težavnostna stopnja: po vaši izbiri :)

Individualne ure so odlično izhodišče za lastno poglobljeno vadbo (sami ali v skupini), lahko pa so to redna ali občasna srečanja s spremljanjem napredka, s katerim se lahko spreminja tudi načrtovan program vadbe.

Vaditelj se v popolnosti posveti vašim željam oz. zahtevam in za posamezna srečanja skrbno pripravi vaje, ki vam bodo najbolj koristile in ki jih v prilagojenem obsegu dobite tudi kot gradivo za lastno prakso.

Primerno za: vse, ki želite osebnega trenerja ali vaditelja za vaše specifične želje ali težave. Vabljeni na brezplačen informativni posvet!

Ljubljana Vič / Murgle
Back To Top