Skip to content

Jutranja JOGA (BTC, Vič/Murgle)

Aktivni z jogo že navsezgodaj!

Čeprav je telo hvaležno za vsakršno obliko gibanja (sploh tisto čez dan; hoja, delo, premikanje, sedanje, vstajanje, počepanje, obračanje, iztegovanje…), je jutranja doza gibanja in dihanja nekaj posebnega.

Trenutno (oktober 2019) se na dveh jutranjih vadbah joge (urnik spodaj) sebi posveča približno 6-12 ljudi. V obe skupine, ki so primerne tudi za začetnike, sprejmemo še nekaj udeležencev.

KAKO POTEKA JUTRANJA JOGA?

Po začetnem umirjanju (običajno v sede, saj smo vendarle spali celo noč) 🙂 ter po vizualizaciji, nadzorovanem in umirjenem dihanju in opazovanju lastnih misli, sledijo preproste vaje prebujanja in raztezanje. Ko končno v vaditeljev repertoar vstopijo še ključne vaje za krepitev telesa, smo že povsem prebujeni, vedri in nemalokrat nasmejani. 🙂

Po zaključnem sproščanju sicer odhitimo vsak po svoje, a je na obrazu opaziti mir, zadovoljstvo, tudi ponos. Kakopak, saj smo vstali uro prej kot bi sicer in se še v temi odpravili na vadbo. Že prehiteti prometne zamaške je svojevrstnem dosežek.

 

Vabljeni, da se nam pridružite na eni izmed jutranjih vadb v Ljubljani. Zakaj le na eni? Ker je na obeh nemogoče biti prisoten, saj ste obe na isti dan ob zelo podobnih urah 🙂

Jutranja JOGA na Viču/v Murglah:

Jutranja JOGA v BTC-ju:

 

p.s. ne verjemite na besedo, preizkusite! 🙂

Back To Top