Skip to content

Izkoristite BON21 v PRIMUSU

Dobra novička! 🙂

Tudi v PRIMUSU lahko (do 30. 6. 2022) izkoristite BON21 (ne pa tudi turistične bone) v celotnem ali delnem znesku za vse naše storitve v ponudbi (tudi za druge lokacije, ne samo vadbeni center PRIMUS, glejte zavihek URNIK / LOKACIJE v zgornjem meniju).

 

Kaj je BON21: 
To je bon z namenom odprave posledic epidemije v gostinstvu, turizmu, športu in kulturi za izboljšanje gospodarskega položaja z vidika spodbujanja potrošnje v gostinstvu,  turizmu, športu in kulturi.

Kdo je upravičenec do BON21?
 • oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji na dan 30. junij 2021

 

Kolikšen znesek lahko izkoristite?

 • 100 evrov (oseba, ki je bila na dan 30. junij 2021 polnoletna in tudi vse osebe, ki so do konca leta 2021 dopolnile 18 let)
 • 50 evrov (vse ostale osebe)
 • možen je tudi prenos:
  V zakonu je določena  prenosljivost bona med upravičenčevimi sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena (stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), zakonci, zunajzakonskimi partnerji, partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi ter med otroci in njihovimi zakonitimi zastopniki, če to niso njihovi starši. Ne prenaša se med brati, bratranci, strici, sosedi, sodelavci, prijatelji itd.

Več info: https://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/turisticni_bon_in_bon21/

 

Postopek:

 • ČE ŽELITE IZKORISTITI SVOJ BON21
  • izpolnite obrazec 1 (klik za prenos DOCX dokumenta)
  • s seboj prinesite svoj identifikacijski dokument oz. kopijo identifikacijskega dokumenta (osebna, potni list, vozniška)
 • ČE ŽELITE IZKORISTITI BON21 od sorodnika (glej prejšni odstavek o možnostih prenosa med upravičenčevimi sorodniki)
 • Obrazec prinesite osebno na recepcijo vadbenega centra PRIMUS, sporočite višino zneska. Le-ta je lahko poljuben (do višine razpoložljivih sredstev), uporabi pa se lahko pri enem ponudniku le enkrat.

BON21 lahko porabite za katerekoli naše storitve. 

Kdor obiskuje vadbe / treninge v našem vadbenem centru, lahko prinese obrazec in dokument v času svoje vadbe, ostali se prosim predhodno najavite (051-696-303 ali info@primus-vadbe.si), da bomo takrat prisotni in lahko uredimo.

Za več vprašanj nam pišite!

Se vidimo!

Back To Top