Skip to content

Do vitalnega telesa v 3 korakih

(psst, čisto preprosto je, ko se enkrat odločiš)

Vsi imamo že vrh glave vseh diet in tisoč in enega nasveta o idealni postavi in novoletnih zaobljubah. Verjetno ste prebrali že marsikateri članek na temo hujšanja, ohranjanja telesne vitalnosti in podobno, kajne? Če ste že odkrili tisto pravo stvar zase, se je držite, mi pa vam predstavljamo pristop, v katerega verjamemo mi.

Kdo smo? Smo vaditelji in trenerji iz vadbenega centra Primus. Naši vadeči nam zaupajo že več kot 10 let, njihovi rezultati pa so sami po sebi dovolj zgovorni. Nismo še ena modna muha in ne verjamemo v instant rešitve. Naši pristopi temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in mnogih opravljenih šolanjih s področja gibanja in delovanja človeškega telesa. Svoje znanje z veseljem delimo z vami, zato vam spodaj predstavljamo 3 temeljne korake do vitalnega telesa in dolgoročnega dobrega počutja.

 

Odločitev & volja

Brez muje se še čevelj ne obuje, pravi star slovenski rek. Stavki, kot so “jutri pa res začnem”, ne peljejo prav daleč. Dokler ne boste trdno odločeni, da si želite spremembe v življenju, toliko časa je ne boste ustvarili. A to še ne pomeni, da morate čakati. Železna volja se namreč kroji skupaj z delovanjem, z majhnimi koraki. Lahko si za začetek recimo za cilj zadate, da boste več do pomladi 2x tedensko obiskovali eno izmed vadb. Brez obotavljanja se v primeru dvoma odpravite v telovadnico. Boste videli, da boste po nekaj mesecih popolnoma spremenjeni – predvsem vaša volja bo močnejša kot kadarkoli prej. Vsak majhen napredek vam bo dal novega zagona, da dosežete zastavljen cilj. »You can do it!« Mi verjamemo v vas!

Preden se odpravimo k drugi točki, naj vam povemo, da smo v decembru za vas pripravili prav posebne pakete. Vsi, ki boste do 5.januarja kupili darilni bon za vadbe v Primus vadbenem centru (seveda lahko bon kupite tudi sami sebi), prejmete še darilo v vrednosti 30 EUR. Darilo je sestavljeno iz ekoloških živil in kozmetike, ki vam bodo dali zagon za bolj zdrav začetek leta. Dovolite nam, da vas obdarujemo tudi mi >>

 

 Kakovostno gibanje & spanje

Gibanje in spanje imata ogromen vpliv na vaše telo. Brez gibanja postanete okorni, vaše mišice počasi usihajo in začne vam primanjkovati energije. Gibanje je nepogrešljivo za človeško telo, med njim se sproščajo hormoni sreče, zviša se raven kisika, izboljša se prebava, porablja se več kalorij, mišični tonus pa zagotavlja, da mišice na svojem mestu držijo notranje organe in vas ohranjajo v pravilni telesni drži. Tako lahko kmalu pozabite na bolečine v sklepih, sploh v hrbtu. Brez spanja pa se vaše telo ne more obnoviti. Še telefon morate polniti vsak dan, pa je v primerjavi s telesom veliko manj zmogljiv. 🙂 Kakovosten spanec omogoča, da se vaši hormoni obnavljajo in da vsi procesi v telesu potekajo nemoteno. Spanje je mnogo več kot le počitek.

Dobro veste, da boste z vpisom v telovadnico zagotovo odlašali še nekaj časa, če ne ukrepate dovolj hitro. Čas za novoletne zaobljube je pred vrati, zato nam dovolite, da v novo leto vstopimo z vami. Pridružite se nam na uri joge, pilatesa, zdrave hrbtenice, plesnem treningu ali našem izjemnem visoko intenzivnem funkcionalnem treningu (HIIT) in še letos ustvarite teren za vitalno leto 2018. Kot smo že omenili, vam ob nakupu darilnega bona (lahko ga kupite tudi zase), podarimo še vrečko ekoloških izdelkov v vrednosti 30 EUR. Pohitite, število daril pod smrečico je omejeno! Več najdete TUKAJ>>

 

 Vsako telo je drugačno

Zadnja in ena najpomembnejših točk pa je zavedanje, da je vsako telo drugačno. Saj dobro veste, da so nekateri že naravno zelo suhljati, drugi pa močnejše postave. Zavedati se morate, da je vaše telo unikatno in da določen tip vadbe ali diete lahko učinkuje za vas, za nekoga drugega pa ne. Zato v centru Primus ničesar ne posplošujemo. Za tiste, ki si želite najbolj osebnega pristopa, smo razvili individualne treninge (kjer vam uredimo tudi jedilnik). Vsaka izmed vadb, ki je pri nas na voljo skupinsko, je na voljo tudi individualno. Tako lahko izbirate med jogo, pilatesom, visoko intenzivno vadbo HIIT, vadbo za zdravo hrbtenico in popolnoma individualno ustvarjenimi vadbami.

Darilni boni, ki jih lahko podarite tudi samim sebi, veljajo za vse vrste vadb. Tisti, ki boste darilni bon kupili do 5.januarja, boste zraven prejeli še darilno vrečko, polno vrhunskih ekoloških izdelkov, v skupni vrednosti kar 30 EUR! To pa je že enakovredno enemu darilnemu bonu. Izberi svojo vadbo, še preden zmanjka daril pod smrečico.

Back To Top